Kurs na prawo jazdy

Młody klubowicz
Młody klubowicz
PostNapisane: Pn, 18 lipca 2022, 18:22
Witam serdecznie.
Zastanawiam się nad ofertami kilkoma na kursy prawo jazdy np. https://campus.olsztyn.pl/ co możecie powiedzieć mi na ten temat? Zastanawiam się nad tym bo jestem z Olsztyna, a cena idzie w parze z jakością. To będzie mój pierwszy raz więc fajnie też jak napiszecie czym kierować sie przy wyborze.
Pozdrawiam.
PostNapisane: Pn, 18 lipca 2022, 18:22

Fanatyk
Fanatyk
PostNapisane: Pn, 25 marca 2024, 10:40
Szukasz renomowanej szkoły nauki jazdy w Warszawie? Sprawdź w takim razie ofertę Automobilklubu Polski na Bemowie https://www.automobilklubpolski.pl/szko ... wa-bemowo/ Z doświadczoną kadrą instruktorską i indywidualnym podejściem do kursantów, nauka jazdy staje się łatwa i przyjemna. Niezależnie od poziomu doświadczenia, znajdziesz tu kurs dostosowany do swoich potrzeb. Zacznij swoją przygodę za kierownicą, aby jak najlepiej przygotować się do egzaminu i późniejszej już samodzielnej jazdy swoim autem.

Aktywny
Aktywny
PostNapisane: Wt, 21 maja 2024, 13:01
Przy wyborze szkoły nauki jazdy warto kierować się zdawalnością egzaminów oraz opiniami kursantów. Wystarczy, że wpiszesz nazwę OSK w internet i już znajdziesz mnóstwo ciekawych informacji. Myślę, że po zapoznaniu się z opiniami i statystykami danej szkoły nie będziesz mieć problemów z wyborem. Jeśli szukasz OSK w Łomży, to koniecznie sprawdź ofertę OSK Ernest, czyli szkoły oferującej kursy na wszystkie najpopularniejsze kategorie, w tym na kurs na prawo jazdy B oraz kurs na prawo jazdy D. Sprawdź sam!

Świeżak
Świeżak
PostNapisane: Cz, 7 listopada 2024, 12:12
ile teraz on kosztuje?
-
ferie w górach
PostNapisane: Cz, 7 listopada 2024, 12:12

Powrót do Samochody