Praca

Fanatyk
Fanatyk
PostNapisane: Pt, 12 kwietnia 2024, 08:02
Znalezienie pracy, która zapewni harmonię między życiem zawodowym a prywatnym, jest kluczowe dla satysfakcji zawodowej i życiowej. Szczególnie wraz z wiekiem kiedy mamy już swoją rodzinę i chcemy mieć czas na spędzanie z najbliższymi więcej czasu. Jeśli interesuje Cię praca w branży horeca i rozglądasz się jakie są ciekawe oferty pracy jako pracownik restauracji od zaraz to na portalach pracy uda Ci się trafić na konkretne opcje i często od razu z podanymi warunkami finansowymi.
PostNapisane: Pt, 12 kwietnia 2024, 08:02

Aktywny
Aktywny
PostNapisane: So, 17 sierpnia 2024, 11:56
Ostatnio szukam sobie nowej pracy, gdzie będę w stanie zarobić jakieś fajne pieniądze. Dużo myślałem na temat pracy jako opiekun osoby starszej w Niemczech. Myślicie, że angażują też mężczyzn? Wszędzie widzę, że szukają opiekun. Na stronie https://carework.pl/umowa-zlecenie zaznajomiłem się z warunkami takiej pracy i generalnie bardzo mi to odpowiada. Pytanie tylko, czy będą chcieli mnie zatrudnić. Co myślicie?

Bywalec
Bywalec
PostNapisane: Pn, 16 września 2024, 14:04
Sama posiadam własną firmę i tak myślę by postawić na mercedes leasing . Właśnie sporo osób chwaliło sobie takie rozwiązanie, dodatkowo też podejście do klientów jest profesjonalne

Świeżak
Świeżak
PostNapisane: So, 21 września 2024, 13:12
W Niemczech Mondi załatwia dobrze płatne miejsca pracy. Zobacz, co aktualnie mają za oferty, i aplikuj. Zyskasz dobry zarobek z dodatkami i ubezpieczeniem, a do tego wsparcie koordynatora, co jest przydatne, przynajmniej na samym początku.

Świeżak
Świeżak
PostNapisane: Pt, 1 listopada 2024, 19:05
jak znaleźć najlepszą dla siebie?
-
pergole bielsko
PostNapisane: Pt, 1 listopada 2024, 19:05
Poprzednia strona

Powrót do Filmiki