Forum
Masz pytanie? Mamy odpowiedź!
Masz pytanie? Mamy odpowiedź!
Praca
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Znalezienie pracy, która zapewni harmonię między życiem zawodowym a prywatnym, jest kluczowe dla satysfakcji zawodowej i życiowej. Szczególnie wraz z wiekiem kiedy mamy już swoją rodzinę i chcemy mieć czas na spędzanie z najbliższymi więcej czasu. Jeśli interesuje Cię praca w branży horeca i rozglądasz się jakie są ciekawe oferty pracy jako pracownik restauracji od zaraz to na portalach pracy uda Ci się trafić na konkretne opcje i często od razu z podanymi warunkami finansowymi.
|
|
|
|
Aktywny
Ostatnio szukam sobie nowej pracy, gdzie będę w stanie zarobić jakieś fajne pieniądze. Dużo myślałem na temat pracy jako opiekun osoby starszej w Niemczech. Myślicie, że angażują też mężczyzn? Wszędzie widzę, że szukają opiekun. Na stronie https://carework.pl/umowa-zlecenie zaznajomiłem się z warunkami takiej pracy i generalnie bardzo mi to odpowiada. Pytanie tylko, czy będą chcieli mnie zatrudnić. Co myślicie?
|
Sama posiadam własną firmę i tak myślę by postawić na mercedes leasing . Właśnie sporo osób chwaliło sobie takie rozwiązanie, dodatkowo też podejście do klientów jest profesjonalne
|
|
W Niemczech Mondi załatwia dobrze płatne miejsca pracy. Zobacz, co aktualnie mają za oferty, i aplikuj. Zyskasz dobry zarobek z dodatkami i ubezpieczeniem, a do tego wsparcie koordynatora, co jest przydatne, przynajmniej na samym początku.
|
|
|
|
• Strona 2 z 2 • 1, 2